Wie ben ik?

Ik ben Regine Snoeck, het gezicht achter Fleur-Lingua. Geboren te Zulte, maar woon al sinds 1982 in het gezellige Rijmenam. Samen met mijn man Karel hebben wij twee zoons Sam en Floris. Ondertussen ben ik ook Moetie van 4 lieve kleinkinderen, waar ik maar al te graag veel tijd mee doorbreng.

Wat doe ik?

In 2011 heb ik Fleur&Lingua opgericht als nevenactiviteit naast mijn voltijdse loopbaan als vertaler-tolk. Momenteel ben ik met pensioen, maar stilzitten is voor mij ondenkbaar. Doordat ik er al zovele jaren mee bezig ben en in de leer gegaan ben bij vele meester-bloembinders heb ik een pak ervaring en ken ik alle kneepjes van het vak. Van hedendaags tot klassiek, altijd streef ik ernaar iets te maken wat mooi en boeiend is en perfect beantwoordt aan de wensen van de klant.

Ook in de boeiende vertaalwereld blijf ik actief. Mijn troeven hier zijn mijn jarenlange ervaring, grote beschikbaarheid, snelle en optimale service.

Van waar mijn passie voor taal en bloemen?

Werken met talen was altijd al een passie voor mij, maar niet alleen dat. Sinds 1985 ben ik actief bezig met bloemen. Niets is mooier dan mensen blij maken met een persoonlijke florale creatie.

Bij Fleur&Lingua is de klant nog altijd koning

Bloemen bij elk levensmoment